Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Maak echt cement op de bouwplaats met deze betonmolen met accessoires van Polesie. Zet de veiligheidshelm op en draai aan het wiel op de zijkant om de betonmolen te laten mixen. Met de hendel aan de andere zijde draai je de bak naar beneden om het cement te lozen. Met behulp van de schep, de emmer, de gieter en de andere accessoires maak je er een stevig bouwwerk van! De cementmolen is gemaakt van stevig kunststof in realistische kleuren. Op de wielen neem je de cementmolen gemakkelijk mee naar de volgende klus! De set bestaat uit een betonmolen met 9 accessoires.

  Van deze speelgoed betonmolen is ook een variant beschikbaar zonder de bovengenoemde accessoires, namelijk de Wader speelgoed betonmolen.

  Wader speelgoed betonmolen met accessoires kopen?

  Wil jij deze speelgoed betonmolen kopen? Bij Bouwspeelgoed.nl vind je het leukste assortiment speelgoed gereedschap waarmee de kleine klusser naar hartelust mee uit de voeten kan. Wist je bijvoorbeeld dat we ook kindergereedschap van bijvoorbeeld Bosch Mini, CAT, John Deere en Stanley Jr. in ons assortiment hebben? Bestel deze Wader speelgoed betonmolen met accessoires gemakkelijk online!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  1450690
  SKU
  1450690
  EAN
  4810344050649