Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  De Volvo Power speelgoed graafmachine voldoet met zijn stabiliteit en robuustheid aan de eisen van buiten- en bouwplaatsfans! Dit stuk speelgoed van Theo Klein is gemaakt van hoogwaardig kunststof, weerbestendig, extreem slijtvast en daarom ideaal om in de zandbak te spelen. De robuuste en flexibele schop is bevestigd aan veerkrachtige gewrichten en wacht gewoon op enthousiaste kinderen en hun coole bouwplaats spellen. Met de graafmachine zandbergen bouwen of op vrachtwagens laden, traint motoriek, oog-handcoördinatie en de verbeeldingskracht van kinderen.

  Deze dieplepel is perfect voor kleine bouwers: hij is gemakkelijk vast te pakken en dankzij de brede banden kan hij veilig worden bestuurd. De schop is in een paar eenvoudige stappen te verstellen op de robuuste verbindingen en is altijd klaar om zand, stenen en elk ander beschikbaar bouwmateriaal te laden. Geen wonder dat hij de naam Volvo Power Backhoe draagt ​​in een mooi Volvo-design!

  Volvo Power speelgoed graaflaadmachine schaal 1:24

  De shovel graafmachine is een hoogwaardige replica van de Volvo graafmachine op schaal 1:24. Hij heeft brede banden die geschikt zijn voor alle terreinen en een shovel met robuuste gewrichten.

  Volvo Power graafmachine 2425 van Theo Klein kopen?

  Wil jij graag deze Volvo Power graafmachine 2425 van Theo Klein kopen? Bij Bouwspeelgoed.nl vind je een ruim assortiment Volvo Power kinderspeelgoed. Het leukste kindergereedschap scoor je dan ook bij ons! Wist je dat we ook de merken Black & Decker, CAT en Stanley Jr. voeren? Voor elke kleine klusser is er dus kindergereedschap te vinden.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  2425
  SKU
  2425
  EAN
  4009847024251
  Leeftijd
  Vanaf 3 jaar
  Afmetingen
  22,5 x 11,5 x 12,5 cm

  Maak je bestelling compleet