Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Deze krachtige speelgoed betonmixer van Volvo voldoet met zijn stabiliteit en robuustheid aan de eisen van buiten- en bouwplaatsfans. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is extreem stabiel, heeft een trechter voor het laden van de trommel, is weerbestendig en daardoor ideaal voor spelletjes in de zandbak. De trommel kan aan een slinger worden gedraaid, zodat het beton altijd goed wordt gemengd - bijna als een echt bouwvoertuig. Door de trommel van de betonmixer te draaien, naar bouwplaatsen te rijden en te lossen, worden niet alleen de motoriek en oog-handcoördinatie van de kinderen getraind, maar ook hun verbeelding.

  Volvo Power cementwagen voor in de zandbak

  Welke kleine bouwer droomt er niet van zijn eigen cementwagen? Laad eenvoudig zand in de trommel via de trechter, draai dan aan de slinger en je bent klaar om te gaan.

  Volvo Power cementwagen schaal 1:24

  De betonmixer is een hoogwaardige replica van de Volvo betonmixer op schaal 1:24. Het heeft een slinger waarmee de trommel gemakkelijk kan worden gedraaid. Kinderen kunnen het zand via de trechter in de trommel laden.

  Volvo Power cementwagen 2427 van Theo Klein kopen?

  Wil jij graag deze Volvo Power cementwagen 2427 van Theo Klein kopen? Bij Bouwspeelgoed.nl vind je een ruim assortiment Volvo Power kinderspeelgoed. Het leukste kindergereedschap scoor je dan ook bij ons! Wist je dat we ook de merken Black & Decker, CAT en Stanley Jr. voeren? Voor elke kleine klusser is er dus kindergereedschap te vinden.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  2427
  SKU
  2427
  EAN
  4009847024275
  Leeftijd
  Vanaf 3 jaar
  Afmetingen
  22,5 x 11,5 x 12,5 cm

  Maak je bestelling compleet