Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Dit is Zoe Zoomy van Toddys bij Siku!Haar voertuig kan in 3 stukken worden gedeeld en natuurlijk gecombineerd worden met andere voertuigen van Toddys.

  Toddys zijn vrolijke voertuigen en vliegmachines met een chauffeur of piloot met bewegende armen en benen en vriendelijke gezichten.
  Met enorm veel speelplezier ondersteunen de Toddys de ontwikkeling van kleine kinderen al vanaf 18 maanden. Hierbij moedigen zij cognitieve en motorische vaardigheden aan, evenals spraakontwikkeling. Met voor de leeftijd geschikte functionaliteit en de bijbehorende verhalen ondersteunen de Toddys ook sociaal interactief spel, concentratie en doorzettingsvermogen.

  Met behulp van het SIKU click*play-systeem bestaan de Toddys uit twee of drie componenten. De voertuigen kunnen met een kwart slag in- en uitelkaar gehaald worden. Naast doorzettingsvermogen en concentratie bevordert het draai-en-druksysteem vooral de motorische vaardigheden van de kinderen. De hoorbare klik wanneer de stukken succesvol in elkaar grijpen, is niet alleen een bevestiging van succes voor de kinderen, maar het garandeert ook een stabiele verbinding van de voertuigonderdelen.De verbindingen kunnen op dezelfde manier weer worden losgemaakt en met delen van de andere Toddy's worden gecombineerd zodat er steeds nieuwe karakters ontstaan. De stoel en de figuren kunnen worden gecombineerd met de bekende bouwstenen van andere fabrikanten. Het combineren van de namen stimuleert bovendien het taalbegrip. Een ding hebben ze allemaal gemeen, de frictiemotor achterin: eenvoudig aanschuiven en loslaten! De 4 Toddy's met licht- en geluidsfuncties beloven nog veel meer speelplezier.

  Materiaal: kunststof
  Kleur: geel/paars
  Afmetingen Zoe: 7,5cm hoog
  Afmetingen Zoomy: 17,5cm breed
  Serie: Toddys by Siku

  Leeftijd:
  vanaf 10 maanden: ontdekken van de frictiemotor; aanduwen auto
  vanaf 15 maanden: demonteren en aanklikken; leert de namen kennen
  vanaf 2 jaar: in- en uitklikken van speelfiguur; betrekt volwassenen bij het spel; begrijpt principe Click&Play; begrijpt combinatiemogelijkheden
  vanaf 3 jaar: speelfiguur wordt actief bij het spel betrokken; kind wisselt voertuigdelen uit met andere kinderen
  vanaf 4 jaar: combinatiespel; kind duikt met andere kinderen in speelwereld; begrijpt de verschillende karakters van de speelfiguren

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  SK0104
  EAN
  4006874001040
  Leeftijd
  Vanaf 1 jaar
  Aantal onderdelen
  4

  Maak je bestelling compleet