Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Stop - Politie!!! Tom en Trusty zorgen voor orde en helpen waar ze kunnen. Zelfs voor de Toddy's moet de wet worden gehandhaafd, en dus zijn ze vaak op pad. Als er een file is, maken de bliksemsnelle politieteams met blauwe lichten en sirenes de weg vrij. Ze scheuren door het landschap en zijn altijd snel ter plaatse. Maar hun werk gaat niet altijd gepaard met een noodgeval. Soms is het stil, en beveiligt Trusty een straat met zijn stopbord, terwijl Tom de auto's uit de andere richting stopt om een ​​gelukkige moedereend en haar kleine eendjes veilig over de weg te begeleiden. Het paar heeft zeker nooit tijd voor verveling, en ze zijn dolblij wanneer ze hun vrienden kunnen helpen.

  Wordt geleverd inclusief 3 AG13 batterijen

  Toddys by Siku

  Spannend speelgoed van topkwaliteit voor kinderen vanaf 24 maanden, met frictiemotor (vliegwielmotor) om fijne motoriek, doorzettingsvermogen, geduld en plezier te stimuleren. Het speelfiguur Tom heeft beweegbare delen: het hoofd kan worden gedraaid, de armen kunnen worden geheven en de benen kunnen worden gebogen. Het Trusty-voertuig kan in drie delen worden verdeeld en worden gecombineerd met andere Toddys-voertuigen. Licht- en geluidseffecten ter ondersteuning van de voertuigkenmerken. Ook het uitklapbare bord "STOP POLITIE" stimuleert de speelbeleving. Tom Trusty is compatibel met componenten van andere fabrikanten. siku "Click and Play"-systeem: gemakkelijk te combineren dankzij het draai- en duwsysteem van de voertuigonderdelen; dit stimuleert de motoriek en zorgt voor langdurig speelplezier. Robuust gebouwd in siku-kwaliteit.

   

  Toddys Tom Trusty kopen

  Wil jij deze Toddys Tom Trusty kopen? De Toddys by Siku zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 18 of 24 maanden en bieden op leeftijd afgestemde ondersteuning die het individuele ontwikkelingsproces begeleidt. De Toddy's zijn veelzijdig en eindeloos speelplezier is gegarandeerd. Het hoogwaardige speelgoed helpt kinderen bij het ontwikkelen van fijne motoriek, uithoudingsvermogen, geduld en concentratie.

  Naast deze leuke Toddys by Siku vind je nog veel meer speelgoed bij Bouwspeelgoed.nl! Bekijk ook zeker eens ons bouw- en constructiespeelgoed bestaande uit toffe merken zoals LEGO DUPLO, SmartMax, Plus-Plus en GeoSmart! Daarnaast vind je in ons assortiment ook kindergereedschap terug van de merken Bosch Mini, CAT, Black & Decker en Stanley Jr.!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  0128
  EAN
  4 006874 001286
  Leeftijd
  Vanaf 2 jaar
  Aantal onderdelen
  4
  Afmetingen
  280 x 140 x 95 mm (doos)

  Maak je bestelling compleet