Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Luke en Loady, de gele wiellader, zijn een heel sterk team. Hun motto is: “Let’s get vast in! Op met de helm, en daar gaan we!” De twee hebben geen enkele moeite om een ​​enorme berg stenen of zand aan te pakken. Ze zijn blij als al hun vrienden in de Toddys-wereld veilig kunnen reizen en er geen kuilen zijn die ongelukken kunnen veroorzaken. Luke stroopt zijn mouwen op en helpt Loady waar hij kan. Er zit een gat in de weg, dus Loady vult het met zand en grind en gebruikt zijn superschop om het te repareren. Luke springt achter de besturing in en samen rijden ze meerdere keren over het opgevulde gat om het te verdichten. Briljant! Het gat is nu gevuld en de twee inspecteren trots hun werk. En nu is het op naar de volgende bouwplaats.

  Toddys by Siku

  Spannend speelgoed van topkwaliteit voor kinderen vanaf 24 maanden, met frictiemotor (vliegwielmotor) om fijne motoriek, doorzettingsvermogen, geduld en plezier te stimuleren. Het Luke speelfiguur heeft beweegbare delen: het hoofd kan worden gedraaid, de armen kunnen worden geheven en de benen kunnen worden gebogen. Het Loady-voertuig kan in twee delen worden verdeeld en gecombineerd met andere Toddys-voertuigen. Ook de beweegbare shovel en de aanhangerkoppeling stimuleren de speelbeleving. Luke Loady is compatibel met componenten van andere fabrikanten. siku "Click and Play"-systeem: gemakkelijk te combineren dankzij het draai- en duwsysteem van de voertuigonderdelen; dit stimuleert de motoriek en zorgt voor langdurig speelplezier. Robuust gebouwd in siku-kwaliteit.

   

  Toddys Luke Loady kopen

  Wil jij deze Toddys Luke Loady kopen? De Toddys by Siku zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 18 of 24 maanden en bieden op leeftijd afgestemde ondersteuning die het individuele ontwikkelingsproces begeleidt. De Toddy's zijn veelzijdig en eindeloos speelplezier is gegarandeerd. Het hoogwaardige speelgoed helpt kinderen bij het ontwikkelen van fijne motoriek, uithoudingsvermogen, geduld en concentratie.

  Naast deze leuke Toddys by Siku vind je nog veel meer speelgoed bij Bouwspeelgoed.nl! Bekijk ook zeker eens ons bouw- en constructiespeelgoed bestaande uit toffe merken zoals LEGO DUPLO, SmartMax, Plus-Plus en GeoSmart! Daarnaast vind je in ons assortiment ook kindergereedschap terug van de merken Bosch Mini, CAT, Black & Decker en Stanley Jr.!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  0126
  EAN
  4 006874 001262
  Leeftijd
  Vanaf 2 jaar
  Aantal onderdelen
  4
  Afmetingen
  280 x 140 x 95 mm (doos)

  Maak je bestelling compleet