Toddys Leo Loopy

€24,99
SK0116
Op voorraad (4)

Productomschrijving

Leo Loopy is een wel heel luxe uitvoering van de Toddys! Naast rijden in Loopy kan Leo ook vliegen met Loopy.
Loopy bestaat uit 3 delen en geeft ook nog eens licht en geluid.
Natuurlijk kun je Leo Loopy combineren met andere Toddys en het past ook op LEGO DUPLO en Hubelino.
Inclusief batterijen.

Toddys zijn vrolijke voertuigen en vliegmachines met een chauffeur of piloot met bewegende armen en benen en vriendelijke gezichten.
Met enorm veel speelplezier ondersteunen de Toddys de ontwikkeling van kleine kinderen al vanaf 18 maanden. Hierbij moedigen zij cognitieve en motorische vaardigheden aan, evenals spraakontwikkeling. Met voor de leeftijd geschikte functionaliteit en de bijbehorende verhalen ondersteunen de Toddys ook sociaal interactief spel, concentratie en doorzettingsvermogen.

Met behulp van het SIKU click*play-systeem bestaan de Toddys uit twee of drie componenten. De voertuigen kunnen met een kwart slag in- en uitelkaar gehaald worden. Naast doorzettingsvermogen en concentratie bevordert het draai-en-druksysteem vooral de motorische vaardigheden van de kinderen. De hoorbare klik wanneer de stukken succesvol in elkaar grijpen, is niet alleen een bevestiging van succes voor de kinderen, maar het garandeert ook een stabiele verbinding van de voertuigonderdelen.De verbindingen kunnen op dezelfde manier weer worden losgemaakt en met delen van de andere Toddy's worden gecombineerd zodat er steeds nieuwe karakters ontstaan. De stoel en de figuren kunnen worden gecombineerd met de bekende bouwstenen van andere fabrikanten. Het combineren van de namen stimuleert bovendien het taalbegrip. Een ding hebben ze allemaal gemeen, de frictiemotor achterin: eenvoudig aanschuiven en loslaten! De 4 Toddy's met licht- en geluidsfuncties beloven nog veel meer speelplezier.

Materiaal: kunststof
Kleur: rood/paars
Afmetingen speelfiguur Leo: 7,5cm hoog
Afmetingen voertuig Loopy: 21cm breed
Serie: Toddys by Siku

Leeftijd:
vanaf 10 maanden: ontdekken van de frictiemotor; aanduwen auto
vanaf 15 maanden: demonteren en aanklikken; leert de namen kennen
vanaf 2 jaar: in- en uitklikken van speelfiguur; betrekt volwassenen bij het spel; begrijpt principe Click&Play; begrijpt combinatiemogelijkheden
vanaf 3 jaar: speelfiguur wordt actief bij het spel betrokken; kind wisselt voertuigdelen uit met andere kinderen
vanaf 4 jaar: combinatiespel; kind duikt met andere kinderen in speelwereld; begrijpt de verschillende karakters van de speelfiguren

Specificaties

SK0116
4006874001163
Vanaf 1 jaar
4
-
2020-04-21
Nee

Gerelateerde producten