Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Spannend speelgoed van topkwaliteit voor kinderen vanaf 24 maanden, met frictiemotor (vliegwielmotor) om fijne motoriek, doorzettingsvermogen, geduld en plezier te stimuleren. Het Harry speelfiguur heeft beweegbare delen: het hoofd kan worden gedraaid, de armen kunnen worden geheven en de benen kunnen worden gebogen.

  Wordt geleverd inclusief 3 AG13 batterijen

  Toddys by Siku

  Het Helpy-voertuig kan in drie delen worden verdeeld en worden gecombineerd met andere Toddys-voertuigen. Licht- en geluidseffecten ter ondersteuning van de voertuigkenmerken. Ook de draaibare, uitschuifbare ladder stimuleert de speelbeleving. Harry Helpy is compatibel met componenten van andere fabrikanten. siku "Click&Play"-systeem: gemakkelijk te combineren dankzij het draai-en-druksysteem van de voertuigonderdelen; dit stimuleert de motoriek en zorgt voor langdurig speelplezier. Robuust gebouwd in siku-kwaliteit.

   

  Toddys Harry Helpy kopen

  Wil jij deze Toddys Harry Helpy kopen? De Toddys by Siku zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 18 of 24 maanden en bieden op leeftijd afgestemde ondersteuning die het individuele ontwikkelingsproces begeleidt. De Toddy's zijn veelzijdig en eindeloos speelplezier is gegarandeerd. Het hoogwaardige speelgoed helpt kinderen bij het ontwikkelen van fijne motoriek, uithoudingsvermogen, geduld en concentratie.

  Naast deze leuke Toddys by Siku vind je nog veel meer speelgoed bij Bouwspeelgoed.nl! Bekijk ook zeker eens ons bouw- en constructiespeelgoed bestaande uit toffe merken zoals LEGO DUPLO, SmartMax, Plus-Plus en GeoSmart! Daarnaast vind je in ons assortiment ook kindergereedschap terug van de merken Bosch Mini, CAT, Black & Decker en Stanley Jr.!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  0124
  EAN
  4 006874 001248
  Leeftijd
  Vanaf 2 jaar
  Aantal onderdelen
  4
  Afmetingen
  280 x 140 x 95 mm (doos)

  Maak je bestelling compleet