Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Frank en de knaloranje-groene Farmy worden 's ochtends gewekt door het kraaien van de haan en gaan meteen aan de slag. De velden moeten worden bewerkt, het hooi moet worden verzameld, de hekken moeten worden gecontroleerd en de dieren moeten worden gevoerd. Er is hier ALTIJD IETS te doen. Nadat Frank nieuwe strobalen uit de schuur heeft verzameld en op Farmy's trailer heeft geladen, rijden ze naar de dieren. Frank gaat verder met het opruimen van de dierenhokken en afdekken met schoon stro uit Farmy's trailer. De zon stijgt aan de hemel en Frank spreidt nu het voer voor de dieren. Frank en Farmy beginnen nu ook honger te krijgen. Ze staan ​​al uren op de been. Voordat ze naar de velden rijden, ontbijten ze om zich te versterken voor hun volgende klus.

  Toddys by Siku

  Spannend speelgoed van topkwaliteit voor kinderen vanaf 24 maanden, met frictiemotor (vliegwielmotor) om fijne motoriek, doorzettingsvermogen, geduld en plezier te stimuleren. Het speelfiguur Frank heeft beweegbare delen: het hoofd kan worden gedraaid, de armen kunnen worden geheven en de benen kunnen worden gebogen. Het Farmy-voertuig kan in drie delen worden verdeeld en worden gecombineerd met andere Toddys-voertuigen. Ook de aanhanger, met zijn deksel voor openen en laden, stimuleert de speelbeleving. Frank Farmy is compatibel met componenten van andere fabrikanten. siku "Click and Play"-systeem: gemakkelijk te combineren dankzij het draai- en duwsysteem van de voertuigonderdelen; dit stimuleert de motoriek en zorgt voor langdurig speelplezier. Robuust gebouwd in siku-kwaliteit.

   

  Toddys Franky Farmy kopen

  Wil jij deze Toddys Franky Farmy kopen? De Toddys by Siku zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 18 of 24 maanden en bieden op leeftijd afgestemde ondersteuning die het individuele ontwikkelingsproces begeleidt. De Toddy's zijn veelzijdig en eindeloos speelplezier is gegarandeerd. Het hoogwaardige speelgoed helpt kinderen bij het ontwikkelen van fijne motoriek, uithoudingsvermogen, geduld en concentratie.

  Naast deze leuke Toddys by Siku vind je nog veel meer speelgoed bij Bouwspeelgoed.nl! Bekijk ook zeker eens ons bouw- en constructiespeelgoed bestaande uit toffe merken zoals LEGO DUPLO, SmartMax, Plus-Plus en GeoSmart! Daarnaast vind je in ons assortiment ook kindergereedschap terug van de merken Bosch Mini, CAT, Black & Decker en Stanley Jr.!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  0127
  EAN
  4 006874 001279
  Leeftijd
  Vanaf 2 jaar
  Aantal onderdelen
  4
  Afmetingen
  280 x 140 x 95 mm (doos)

  Maak je bestelling compleet