Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Chris en Carry zijn snel ter plaatse als Oldy tot stilstand komt, of een ander Toddys-team pech heeft. De knalgele sleepploeg is al van verre zichtbaar. Ze zijn allebei goed uitgerust en zijn onvermoeibaar in hun pogingen om hun vrienden op te pikken waar ze ook zijn. Chris en Carry komen met luid getoeter en het gele lampje knippert. Ter plaatse beschermt Chris eerst de gevaarlijke plek met zijn echt prominente gevarendriehoek. Hij vraagt ​​wat er is gebeurd en inspecteert het voertuig nauwkeurig. Als Chris de schade niet ter plaatse kan repareren, klapt hij de supertrekhaak van Carry neer en maakt hij de kapotte auto achter hem stevig vast. Nu hoeft hij alleen nog maar snel zijn gevarendriehoek op te halen en er weer in te steken. En dan op naar de volgende werkplaats om de auto weer fit te maken.

  Wordt geleverd inclusief 3 AG13 batterijen

  Toddys by Siku

  Spannend speelgoed van topkwaliteit voor kinderen vanaf 24 maanden, met frictiemotor (vliegwielmotor) om fijne motoriek, doorzettingsvermogen, geduld en plezier te stimuleren. De speelfiguur Chris heeft beweegbare delen: het hoofd kan worden gedraaid, de armen kunnen worden geheven en de benen kunnen worden gebogen. Het Carry-voertuig kan in drie delen worden verdeeld en worden gecombineerd met andere Toddys-voertuigen. Licht- en geluidseffecten ter ondersteuning van de voertuigkenmerken. Ook de opklapbare trekhaak en de uitneembare driehoek stimuleren de speelbeleving. Chris Carry is compatibel met componenten van andere fabrikanten. siku "Click and Play"-systeem: gemakkelijk te combineren dankzij het draai- en duwsysteem van de voertuigonderdelen; dit stimuleert de motoriek en zorgt voor langdurig speelplezier. Robuust gebouwd in siku-kwaliteit.

   

  Toddys Chris Carry kopen

  Wil jij deze Toddys Chris Carry kopen? De Toddys by Siku zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 18 of 24 maanden en bieden op leeftijd afgestemde ondersteuning die het individuele ontwikkelingsproces begeleidt. De Toddy's zijn veelzijdig en eindeloos speelplezier is gegarandeerd. Het hoogwaardige speelgoed helpt kinderen bij het ontwikkelen van fijne motoriek, uithoudingsvermogen, geduld en concentratie.

  Naast deze leuke Toddys by Siku vind je nog veel meer speelgoed bij Bouwspeelgoed.nl! Bekijk ook zeker eens ons bouw- en constructiespeelgoed bestaande uit toffe merken zoals LEGO DUPLO, SmartMax, Plus-Plus en GeoSmart! Daarnaast vind je in ons assortiment ook kindergereedschap terug van de merken Bosch Mini, CAT, Black & Decker en Stanley Jr.!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  0123
  EAN
  4 006874 001231
  Leeftijd
  Vanaf 2 jaar
  Aantal onderdelen
  4
  Afmetingen
  280 x 140 x 95 mm (doos)

  Maak je bestelling compleet