Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Als de noodtelefoon van Anna en Amby gaat, heeft iemand dringend hun hulp nodig! Anna zet de sirene aan en het rode signaal Amby snelt naar de plaats van het ongeval met blauwe zwaailichten. Ter plaatse onderzoekt Anna het slachtoffer en begint direct met het verlenen van eerste hulp. Heel vaak kan Anna veel helpen, en de pijnen zijn snel vergeten. Daarna legt ze de patiënt op Amby's superzachte brancard. Dankzij de verstelbare rugleuning is transport in zittende of liggende positie mogelijk. Anna zit nu weer achter het stuur en ze rijden met z'n drieën naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Als ze hun patiënt hebben afgeleverd, maken Anna en Amby zich meteen klaar voor hun volgende missie. Spannend speelgoed van topkwaliteit voor kinderen vanaf 24 maanden, met frictiemotor (vliegwielmotor) om fijne motoriek, doorzettingsvermogen, geduld en plezier te stimuleren.

  Wordt geleverd inclusief 3 AG13 batterijen

  Toddys by Siku

  De Anna speelfiguur heeft beweegbare delen: het hoofd kan worden gedraaid, de armen kunnen worden geheven en de benen kunnen worden gebogen. Het Amby-voertuig kan in drie delen worden verdeeld en worden gecombineerd met andere Toddys-voertuigen. Licht- en geluidseffecten ter ondersteuning van de voertuigkenmerken. Het kussen op het ligvlak kan omhoog of omlaag worden geklapt, zodat de figuur zittend of liggend kan worden vervoerd. Anna Amby is compatibel met componenten van andere fabrikanten. siku "Click and Play"-systeem: gemakkelijk te combineren dankzij het draai- en duwsysteem van de voertuigonderdelen; dit stimuleert de motoriek en zorgt voor langdurig speelplezier. Robuust gebouwd in siku-kwaliteit.

   

  Toddys Anna Amby kopen

  Wil jij deze Toddys Anna Amby kopen? De Toddys by Siku zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 18 of 24 maanden en bieden op leeftijd afgestemde ondersteuning die het individuele ontwikkelingsproces begeleidt. De Toddy's zijn veelzijdig en eindeloos speelplezier is gegarandeerd. Het hoogwaardige speelgoed helpt kinderen bij het ontwikkelen van fijne motoriek, uithoudingsvermogen, geduld en concentratie.

  Naast deze leuke Toddys by Siku vind je nog veel meer speelgoed bij Bouwspeelgoed.nl! Bekijk ook zeker eens ons bouw- en constructiespeelgoed bestaande uit toffe merken zoals LEGO DUPLO, SmartMax, Plus-Plus en GeoSmart! Daarnaast vind je in ons assortiment ook kindergereedschap terug van de merken Bosch Mini, CAT, Black & Decker en Stanley Jr.!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  0125
  EAN
  4 006874 001255
  Leeftijd
  Vanaf 2 jaar
  Aantal onderdelen
  4
  Afmetingen
  280 x 140 x 95 mm (doos)

  Maak je bestelling compleet