Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Super Sand Farm bevat maar liefst 900 gr zand, een tractor, drie dierenvormen (koe, schaap en kip), een vorm voor een hek en een bakje. Voor eindeloos speelplezier!

  Super Sand; speelzand voor binnen
  Kinderen spelen graag met zand. In menig tuin of speeltuin is een zandbak te vinden die garant staat voor eindeloos speelplezier. Met het speelzand van Super Sand kunnen kinderen binnen heerlijk spelen met zand, maar heeft u geen last van een enorme rotzooi. Het speelzand is eenvoudig samen te kneden en op te ruimen.

  Wat bouw jij?
  Super Sand is speelzand voor binnen voor kinderen vanaf een jaar of 3. Ze maken van het speelzand prachtige zandtaartjes en kastelen. Dankzij de bijgeleverde vormpjes en gereedschappen wordt het creëren van mooie kunstwerken nog gemakkelijker. Super Sand stimuleert de creativiteit van kinderen en is gemaakt van natuurlijke materialen. Het antibacteriële speelzand is heel zacht, makkelijk te bewerken en droogt niet uit. Het ideale zand om binnen mee te spelen!

  Bestel vandaag nog uw speelzand en kies uit een van de mooie sets. Laat de kinderen schitterende kastelen bouwen of leuke 3D dieren maken. Vooral de kleine details maken speelzand erg leuk. Toys2Build levert voordelig en snel door heel Nederland.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  SS83235
  EAN
  8711808832350
  Leeftijd
  Vanaf 4 jaar
  Aantal onderdelen
  -

  Maak je bestelling compleet