Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  De knikkerbaan voelt zich wat zinloos, dus hebben we het een doel gegeven. We hebben het gecombineerd met het goede oude biljartspel. Laat de knikkers rollen langs de knikkerbaan, kies dan de baan met de juiste wissel en richt deze naar de witte vakken. Smartivity Roller Coaster Knikkerglijbaan geeft al die rollende knikkers een plek om te gaan en iets te doen!

  Smartivity Roller Coaster: de knikkers gaan biljarten!

   

   

  Wat zit er in de Smartivity Roller Coaster doos?

  • Houten onderdelen
  • Elastieken
  • Onderdelen
  • Stapsgewijs en geïllustreerde handleiding
  • Leeractiviteiten

  Smartivity Roller Coaster kopen

  Wil jij graag de Roller Coaster van Smartivity kopen? Dan ben jij bij Bouwspeelgoed.nl aan het juiste adres! Met ons grote assortiment Smartivity heb je keuze uit verschillende sets en de Smartivity Roller Coaster is er hier een van.

  Wist je dat Smartivity speelgoed is van het merk Smart? Naast Smartivity vindt je ook SmartMax, GeoSmart en SmartGames hiervan terug in ons assortiment. Heb je vragen over ons uitgebreide assortiment of wil je je bouwspeelgoed graag direct in handen hebben? Bezoek dan een van onze verkooppunten of neem contact met ons op!

  Tip: Bekijk ook zeker eens ons uitgebreide assortiment kindergereedschap van onder andere de merken Bosch Mini, Stanley Jr. en CAT!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  STY 201
  SKU
  STY 201
  EAN
  5414301523437

  Maak je bestelling compleet

  Smartivity Stem Wheels Speedster
  Smartivitiy Roboformer
  Smartivitiy Roboformer
  € 14,99€ 13,95
  Smartivity HydroBot
  Smartivity HydroBot
  € 39,99€ 38,99