Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Droomt je kind ervan om astronaut te worden? Breng deze droom tot leven met Smartivity's Blast Off Space Rocket. Dit constructiespeelgoed is gebaseerd op de principes van Elasticiteit, Zwaartekracht, Stuwkracht en Aandrijving. Zodra de raket gebouwd is, kunnen kinderen er mee experimenteren! Probeer het gewicht van de raket en de elasticiteit van het platform te variëren zodat ze de wetenschappelijke basisconcepten leren begrijpen. Laat het aftellen beginnen!

  Smartivity Rocket Launcher: Het aftellen begint

   

   

  Wat zit er in de Smartivity Rocket Launcher doos?

  • Houten onderdelen
  • Elastieken
  • Onderdelen
  • Stapsgewijs en geïllustreerde handleiding
  • Leeractiviteiten

  Smartivity Rocket Launcher kopen

  Wil jij graag de Rocket Launcher van Smartivity kopen? Dan ben jij bij Bouwspeelgoed.nl aan het juiste adres! Met ons grote assortiment Smartivity heb je keuze uit verschillende sets en de Smartivity Rocket Launcher is er hier een van.

  Wist je dat Smartivity speelgoed is van het merk Smart? Naast Smartivity vindt je ook SmartMax, GeoSmart en SmartGames hiervan terug in ons assortiment. Heb je vragen over ons uitgebreide assortiment of wil je je bouwspeelgoed graag direct in handen hebben? Bezoek dan een van onze verkooppunten of neem contact met ons op!

  Tip: Bekijk ook zeker eens ons uitgebreide assortiment kindergereedschap van onder andere de merken Bosch Mini, Stanley Jr. en CAT!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  STY 102
  SKU
  STY 102
  EAN
  5414301523413

  Maak je bestelling compleet

  Smartivitiy Roboformer
  Smartivitiy Roboformer
  € 14,99€ 13,95
  Smartivity HydroBot
  Smartivity HydroBot
  € 39,99€ 38,95