Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  De Smartivity Mechanische Hand DIY S.T.E.M-bouwset wordt geleverd met alles wat je kind nodig heeft om zijn eigen functionerende robothand te bouwen. Met 316 hoogwaardige houten componenten, elastiekjes en stukjes schuim is dit een gedetailleerde bouwset die kinderen boeiend zullen vinden. Het rijk geïllustreerde instructieboekje in kleur bevat gemakkelijk te begrijpen, stapsgewijze instructies om het bouwen eenvoudig te maken voor kinderen vanaf 8 jaar. Het meegeleverde leerlinglogboek legt de betrokken wetenschappelijke principes uit en bevat aanvullende activiteiten die het leren versterken door je kind aan te moedigen om te experimenteren en te oefenen met het gebruik van hun nieuwe hand.

  Zodra de mechanische hand in elkaar is gezet, kan je kind deze versieren met hun eigen verf of stiften om hun eigen speciale robotontwerp te maken. Nadat het klaar is, steekt je kind eenvoudig zijn hand in de comfortabele vingerriemen om de robothand te bedienen. De mechanische hand kan handgebaren maken, dingen grijpen, deuren openen en vangst spelen. Je kind zal zich uren vermaken terwijl het leert over biomimicry, handanatomie en tandwielen terwijl het uitdagingen voltooit en enorm veel plezier heeft.

   

   

  Wat zit er in de Smartivity Mechanical Hand doos?

  • Houten onderdelen
  • Elastieken
  • Onderdelen
  • Stapsgewijs en geïllustreerde handleiding
  • Leeractiviteiten

  Smartivity Mechanical Hand kopen

  Wil jij graag de Mechanical Hand van Smartivity kopen? Dan ben jij bij Bouwspeelgoed.nl aan het juiste adres! Met ons grote assortiment Smartivity heb je keuze uit verschillende sets en de Smartivity Mechanical Hand is er hier een van.

  Wist je dat Smartivity speelgoed is van het merk Smart? Naast Smartivity vindt je ook SmartMax, GeoSmart en SmartGames hiervan terug in ons assortiment. Heb je vragen over ons uitgebreide assortiment of wil je je bouwspeelgoed graag direct in handen hebben? Bezoek dan een van onze verkooppunten of neem contact met ons op!

  Tip: Bekijk ook zeker eens ons uitgebreide assortiment kindergereedschap van onder andere de merken Bosch Mini, Stanley Jr. en CAT!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  STY 202
  SKU
  STY 202
  EAN
  5414301524243
  Leeftijd
  8+ jaar
  Aantal onderdelen
  233

  Maak je bestelling compleet