Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Herinner jij je die luie namiddagen die je doorbracht met een caleidoscoop en waarbij je kleuren en patronen leerde kennen? Wel, deze is nu terug. Laat je kind kennismaken met een magische nieuwe dimensie, waar kleuren dansen en wonderen de wereld nog niet uit zijn. Naast de kleurrijke en levendige kralen die in de kit zitten, laat Smartivity Kaleidoscope je kind experimenteren met voorwerpen naar keuze. Bovendien helpt het om de wereld van patronen en vormen te verkennen.

  Smartivity Kaleidoscoop: nostalgie herbeleven

   

   

  Wat zit er in de Smartivity Kaleidoscoop doos?

  • Houten onderdelen
  • Elastieken
  • Onderdelen
  • Stapsgewijs en geïllustreerde handleiding
  • Leeractiviteiten

  Smartivity Kaleidoscoop kopen

  Wil jij graag de Kaleidoscoop van Smartivity kopen? Dan ben jij bij Bouwspeelgoed.nl aan het juiste adres! Met ons grote assortiment Smartivity heb je keuze uit verschillende sets en de Smartivity Kaleidoscoop is er hier een van. Smartivity

  Wist je dat Smartivity speelgoed is van het merk Smart? Naast Smartivity vindt je ook SmartMax, GeoSmart en SmartGames hiervan terug in ons assortiment. Heb je vragen over ons uitgebreide assortiment of wil je je bouwspeelgoed graag direct in handen hebben? Bezoek dan een van onze verkooppunten of neem contact met ons op!

  Tip: Bekijk ook zeker eens ons uitgebreide assortiment kindergereedschap van onder andere de merken Bosch Mini, Stanley Jr. en CAT!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  STY 103
  SKU
  STY 103
  EAN
  5414301523420

  Maak je bestelling compleet