Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Laat je kind kennismaken met de wonderen van de machinebouw dankzij de wereldwijde bestseller: de Smartivity HydroBot. Zie je kind glunderen als hij of zij de kraan rond twee assen kan bewegen en levensechte voorwerpen kan optillen met de grijper. Dit is eenvoudig te bedienen door de spuiten die gevuld zijn met water. Laat de wetenschap het zware werk doen!

   

   

  Wat zit er in de Smartivity HydroBot doos?

  • Houten onderdelen
  • Elastieken
  • Onderdelen
  • Stapsgewijs en geïllustreerde handleiding
  • Leeractiviteiten

  Smartivity HydroBot kopen

  Wil jij graag de HydroBot van Smartivity kopen? Dan ben jij bij Bouwspeelgoed.nl aan het juiste adres! Met ons grote assortiment Smartivity heb je keuze uit verschillende sets en de Smartivity HydroBot is er hier een van.

  Wist je dat Smartivity speelgoed is van het merk Smart? Naast Smartivity vindt je ook SmartMax, GeoSmart en SmartGames hiervan terug in ons assortiment. Heb je vragen over ons uitgebreide assortiment of wil je je bouwspeelgoed graag direct in handen hebben? Bezoek dan een van onze verkooppunten of neem contact met ons op!

  Tip: Bekijk ook zeker eens ons uitgebreide assortiment kindergereedschap van onder andere de merken Bosch Mini, Stanley Jr. en CAT!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  STY302
  SKU
  STY 302
  EAN
  5414301523451
  Leeftijd
  8+ jaar
  Aantal onderdelen
  237

  Maak je bestelling compleet