Over ons

Ruime keus in constructie speelgoed

Constructie speelgoed is niet alleen heel leuk om mee te spelen, het is ook nog erg goed voor de ontwikkeling van kinderen. Dit educatieve speelgoed zet aan tot creativiteit en draagt bij aan een goede motorische ontwikkeling. Wist u bovendien dat constructie speelgoed het ruimtelijk inzicht vergroot en de fijne motoriek stimuleert? Toys2Build BouwSpeelgoed laat u kiezen uit een breed assortiment.

Grote merken, scherp geprijsd

Al het constructie speelgoed dat we aanbieden is van hoge kwaliteit en gerenommeerde merken. Constructie speelgoed waar jarenlang mee gespeeld kan worden en waar de hele familie van geniet. Kies bijvoorbeeld voor SmartMax magnetisch speelgoed of maak grote bouwwerken met Kapla grenenhouten plankjes. Met het technische constructie speelgoed van Fischertechnik kunnen kinderen overigens niet alleen bouwen, maar leren ze ook problemen te ontdekken en op te lossen.

Toys2Build BouwSpeelgoed biedt ruime keus in leuk constructie speelgoed. Dankzij de scherpe prijzen en het uitgebreide aanbod is er voor ieder wat wils te krijgen.


Ons bedrijf

Toys2Build BouwSpeelgoed is het 'broertje' van T-Toys Agrarisch speelgoed. 
In 2005 zijn Robert en Esther Eits vanuit huis begonnen met de verkoop van Rolly Toys traptractors en al gauw was het assortiment uitgebreid met andere merken boerderij speelgoed. 
Omdat aan de ene kant behoefte was aan fysieke verkooppunten en aan de andere kant het bijhouden van een webshop veel inspanning vraagt, bedachten Robert en Esther een franchisesysteem. Enthousiaste zelfstandige ondernemers sloten zich aan bij T-Toys en verkopen veelal vanuit boerderij het T-Toys assortiment. 
Inmiddels hebben Robert en Esther hun verkooppunt en de postorder overgedragen aan andere verkooppunten, zodat iedereen zich kan focussen op waar ze goed in zijn. Samen zorgen ze ervoor dat de kleine en grote boer(in) kan spelen en beleven en voor modelbouwers en verzamelaars in landbouwminiaturen heeft T-Toys een uitgebreid assortiment en door zijn grote netwerk als eerste de noviteiten leverbaar. 

Vanaf 2011 zijn Sander en Roelinka Hoek het T-Toys Nederland-team komen versterken en in 2012 werd Toys2Build BouwSpeelgoed 'geboren'! 
Toys2Build richt zich, net als T-Toys, op één specifiek thema. In dit geval bouw- en constructiespeelgoed. Van de merken zoals Kapla, Hubelino, Fischertechnik, SmartMax en Bosch Mini bieden wij niet enkele items aan, maar het hele assortiment. Dat maakt ons de bouwspeelgoed-specialist en geeft de klanten uitgebreid de keuze. 
Verschillende T-Toys verkooppunten zijn ook verkooppunt van Toys2Build geworden, zodat onze klanten op verschillende plaatsen in Nederland hun bestelling kunnen afhalen. 
Door het hoge educatie gehalte van het assortiment van Toys2Build vinden ook veel scholen en kinderopvangcentra hun weg naar Toys2Build. Met Kapla worden hele therapieën gedaan en Fischertechnik vind je terug in de techniekles. 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over bijvoorbeeld het worden van een verkooppunt of een op maat gemaakte offerte ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. 

Een hartelijke groet, 
Esther Eits en Roelinka Hoek