Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Ruime keus in Bouwspeelgoed

  Bouw- en constructiespeelgoed is niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, het is ook nog eens erg goed voor de ontwikkeling van (jonge) kinderen. Dit educatieve speelgoed zet aan tot creativiteit en draagt bij aan een goede motorische ontwikkeling. Wist je bovendien dat bouwspeelgoed het ruimtelijk inzicht vergroot en de fijne motoriek stimuleert? Bouwspeelgoed.nl laat je kiezen uit een breed assortiment van bekende merken.

   

  De beste merken, goed geprijsd

  Al het bouw- en constructiespeelgoed dat je bij Bouwspeelgoed.nl vind is van hoge kwaliteit en gerenommeerde merken. Speelgoed waar je jarenlang van kunt genieten en mee gespeeld kan worden. Kies bijvoorbeeld voor SmartMax, dit is magnetisch speelgoed voor diverse leeftijden geschikt. Of maak grote bouwwerken met de bekende Kapla grenenhouten plankjes. Ga je een stapje verder, kies dan voor Fischertechnik, daarmee leer je ook problemen ontdekken en deze weer oplossen.

   

  Over Bouwspeelgoed.nl

  Bouwspeelgoed.nl bestaat sinds 2012 en is gestart als het ‘broertje’ van T-Toys; Agrarisch Speelgoed. Wij richten ons op één specifiek thema. In dit geval bouw- en constructiespeelgoed. Van de merken zoals Kapla, Hubelino, Fischertechnik, SmartMax en Bosch Mini bieden wij niet enkele items aan, maar het hele assortiment. Dat maakt ons dé bouwspeelgoed-specialist en geeft onze klanten uitgebreid de keuze. Door het hoge educatie gehalte van het assortiment vinden ook veel scholen en kinderopvangcentra hun weg naar ons. Met Kapla worden hele therapieën gedaan en Fischertechnik vind je terug in de techniekles. 

   

  Verkooppunten Bouwspeelgoed.nl

  Op verschillende plekken in Nederland vind je onze verkooppunten, waar je naast je bestelling op kunt halen terecht kunt voor gedegen advies en onze gehele collectie kunt bewonderen.

   

  Wil je vrijblijvend meer informatie over bijvoorbeeld het worden van een verkooppunt of een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.