Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  LEGO Minecraft De Crafting-box 3.0 (21161) haalt de leuke en spannende ervaringen van Minecraft naar de echte wereld met een diverse set LEGO bouwstenen en onderdelen. De Crafting-box zit boordevol Minecraft ideeën en inspiratie. Deze speelgoedset brengt Minecraft avonturen tot leven met populaire personages uit de game – Steve, Alex, een Creeper™, een varken en een zombie – en een heleboel leuke functies: van een TNT-ontploffing tot een aanvaringmet een Creeper.

  Instructions PLUS is een interactieve handleiding voor smartphones en tablets in de gratis LEGO Bouwinstructies app. De zoom- en draaifuncties helpen jonge kinderen met veel plezier zelfstandig het kasteel en de boerderij te bouwen. Online vind je nog meer alternatieve modellen.

  LEGO Minecraft sets bieden kinderen onbegrensd creatief speelplezier. Deze leuke serie speelgoed dompelt spelers onder in een nieuwe Minecraft dimensie!

  LEGO Minecraft De Crafting-box 3.0 | 21161 kopen

  Wil jij deze LEGO Minecraft De Crafting-box 3.0 | 21161 set kopen? Bij Bouwspeelgoed.nl vind je een groot assortiment LEGO en LEGO DUPLO. Wist je dat we daarnaast ook nog een ruim assortiment Bosch Mini, Stanley Jr. en kinder werkbanken hebben?

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  21161
  SKU
  LEGO7021161
  EAN
  5702016618280
  Leeftijd
  Vanaf 8 jaar
  Aantal onderdelen
  564
  Afmetingen
  De set biedt Minecraft plezier op grootse schaal: het kasteel is ca. 18 cm hoog, 27 cm breed en 26 cm diep en de boerderij is ca. 16 cm hoog, 26 cm breed en 26 cm diep.

  Maak je bestelling compleet