Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Kinderen van 6 jaar en ouder zullen met plezier de LEGO Friends Kapper (41743) set bouwen. De verlegen Paisley maakt zich zorgen over haar bezoek aan de kapper, omdat ze niet weet welke stijl haar goed staat. Maar haar vriend Olly is er om haar gerust te stellen. Kinderen kunnen het verhaal naspelen en eindeloos veel fantasierijk speelplezier beleven met dit creatieve speelgoed.

  Bij de kappersset zijn 3 minipoppetjes inbegrepen van Paisley en Olly en kapster Nadia, personages uit de tv-serie voor 2023. In de speelgoed kapsalon zijn ruimtes te vinden voor wassen en stylen, een kassa, twee kappersstoelen en meer. Er zijn verschillende accessoires, zoals haarproducten, speelgoedgeld en een kauwgomballenautomaat. Buiten is een parkeerplaats voor scooters en een bankje met straatlantaarn. Als Paisley klaar is, kunnen kinderen haar kapsel en gezichtsuitdrukking veranderen.

  In Heartlake City zullen kinderen zich niet snel vervelen! Samen met de personages kunnen ze allerlei leuke locaties ontdekken, terwijl ze levensechte avonturen naspelen in het LEGO Friends universum. Verras meisjes en jongens vanaf 6 jaar die graag creatieve rollenspellen spelen met deze leuke kappersset als cadeau.

  Afmetingen: de kapsalon is ca. 14 cm hoog, 25 cm breed en 9 cm diep.
  Bevat 401 onderdelen.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  41743
  SKU
  41743
  EAN
  5702017432175