LEGO

LEGO Friends 41384 - Andrea's Hartvormige Zomerdoos

€13,49
LE41384
Op voorraad (1)

Productomschrijving

Een straaltje zonneschijn van Andrea in een hartvormige opbergdoos.

De zon schijnt en Andrea is klaar om lekker bij het zwembad te relaxen. LEGO® Friends 41384 Andrea's hartvormige zomerdoos is versierd met een naamplaatje voor Andrea in de vorm van een strandlaken. In deze zwembaddoos zit een van stenen gebouwde opblaaseend waar Andrea op kan ronddobberen. Deze speelset bevat ook een parasol, een badeend en een ijsje. Kinderen zullen het geweldig vinden om de elementen in de hartvormige doos op te bergen en het deksel er stevig op te doen, om onderweg leuk te kunnen spelen dat ze naar het zwembad gaan. Deze bouwset bevat eenvoudige instructies en is inclusief een Andrea minipoppetje en een figuur van een badeend.

- Deze LEGO® Friends doos is inclusief een Andrea minipoppetje en een figuur van een badeend.
- De set bestaat uit een bouwbare, hartvormige opbergdoos in Andrea's kleuren en een naamplaatje met opdruk.
- LEGO® Friends accessoires in deze set: een parasol, een ijsje en een opblaasbare eend.
- LEGO® Friends fans kunnen alle elementen in de schattige LEGO hartvormige doos doen en die meenemen om ook onderweg leuk te kunnen spelen!
- Kinderen kunnen deze LEGO® hartvormige doos stapelen op 41385 Emma's hartvormige zomerdoos, 41386 Stephanie's hartvormige zomerdoos, 41387 Olivia's hartvormige zomerdoos en 41388 Mia's hartvormige zomerdoos, om zo de persoonlijkheden van alle vriendinnen uit Heartlake City te leren kennen.
- De LEGO® Friends sets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk.
- Deze coole zwembadspeelset maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's.
- De hartvormige opbergdoos is ca. 3 cm hoog, 7 cm breed en 7 cm diep.

Uitlpend. OP=OP!

Specificaties

LE41384
5702016419832
Vanaf 6 jaar
83
-
2019-06-18
Ja

Gerelateerde producten