Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Laat je jonge held schildpadden in nood te hulp schieten!

  Inspireer je kleine dierenvriend om een echte held te worden met de LEGO® Friends 41376 Schildpadden reddingsactie eilandspeelgoedset. Deze reddingsspeelgoedset bevat een cool amfibievoertuig dat vanaf het eiland kan uitvaren naar de aangespoelde babyschildpadden en ze kan terugbrengen naar de kliniek aan zee. Dankzij de kliniek, met zijn onderzoekstafel en apotheekgedeelte, kunnen jonge kinderen hun verzorgende kant tot uiting brengen met het redden en beter maken van de schildpadden. Onder de kliniek is een speelplaats met zand waar de babyschildpadjes rond kunnen kruipen onder het toeziend oog van hun moeder. Bezorg LEGO bouwers een geweldige bouwervaring met Instructies PLUS, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets. Met de gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies kunnen ze tijdens het bouwen op hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructies PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen. Dit bouwspeelgoed voor creatieve kinderen is inclusief een minipoppetje, een robotfiguur en 4 schildpadfiguren.

  - Inclusief een Olivia minipoppetje, een figuur van Zobo de robot en 4 speelgoedschildpadden.
  - De set omvat een speelgoedamfibievoertuig, een strandkliniek op palen met een onderzoeksruimte en een speelplaats in het zand, en een eiland.
  - Accessoire-elementen: 2 schildpadeierschalen, een zwemvest, een reddingsboei, een megafoon, een melkfles, een spuit, sinaasappelsap, een watermeloen en een bal.
  - Inspireer je jonge bouwer om op pad te gaan voor een LEGO® reddingsoperatie.
  - Help je kind om te ontdekken hoe je dieren moet verzorgen.
  - Combineer deze LEGO® Friends set met het avonturenspeelgoed 41378 Dolfijnen reddingsactie, 41380 Reddingscentrum in de vuurtoren en 41381 Reddingsboot voor nog meer speelplezier boordevol actie.
  - Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.
  - De LEGO® Friends sets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk.
  - Een ideaal cadeautje voor de feestdagen voor creatieve kinderen.
  - Dit speelgoed voor jongens en meisjes maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's.
  - Het amfibievoertuig is ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed.
  - De kliniek is ca. 12 cm hoog, 15 cm breed en 9 cm diep.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  LE41376
  EAN
  5702016370201
  Leeftijd
  Vanaf 6 jaar
  Aantal onderdelen
  255

  Maak je bestelling compleet