Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Mmm, wat ruikt het hier lekker... naar versgebakken cupcakes! Help LEGO® Friends Olivia in haar pas geopende Cupcake Café. Ontdek alle coole hightech snufjes die Olivia heeft uitgevonden om haar te helpen tijdens het bakken. Kies de meest verleidelijke creatie uit de ronddraaiende tray of maak je eigen lekkers in de gekke cupcakemachine. Laat Zobo de robot spulletjes naar LEGO Friends Emma brengen bij het melkapparaat en de kassa. Stroop je mouwen op, want het lijkt erop dat Olivia wel wat hulp kan gebruiken... Wat ruik ik daar? Verbrande cupcakes! Red de beste cakejes en laad die op de scooter om ze in Heartlake City te gaan verkopen.

  - Inclusief 2 minipoppetjes: LEGO Friends Olivia en LEGO Friends Emma, plus een figuur van Zobo de robot.
  - Dit fantasiespeelgoed bestaat uit een serveergedeelte met draaifunctie, een cupcakemachine met uitgiftefunctie, een keuken met een gootsteen en een oven die open kan, een buitentafel en een scooter voor het bezorgen van bestellingen.
  - Accessoire-elementen: cupcakes, een garde, ingrediënten, keukengerei om de cakejes te versieren, een pan, een moersleutel, een blender, een koffiezetapparaat, een kassa, een rekening, een parasol, een melkmachine en een kop.
  - Maak en versier overheerlijke cupcakes in de keuken met deze leuke bakspeelset.
  - Gebruik de coole automaat om een cupcake te kopen of kies er een van de draaiende tray in sushistijl die je kunt versieren met de inbegrepen holografische stickers om hem te laten schitteren als hij draait.
  - De LEGO® Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk.
  - Het café is ca. 13 cm hoog, 19 cm breed en 11 cm diep.
  - De speelgoedscooter is ca. 5 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  LE41366
  EAN
  5702016369410
  Leeftijd
  Vanaf 6 jaar
  Aantal onderdelen
  335