Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Neem de sportieve LEGO® Friends Stephanie mee op tour in haar eigen hartvormige doos. Bouw de doos en vul deze met haar mobiele telefoon en haarstrik een paar van Stephanie's favoriete dingen. Oefening baart kunst en Stephanie heeft haar sportspullen overal waar ze heengaat nodig, dus zorg ervoor dat je haar tennisracket en bal inpakt. Alle inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen omdat Stephanie ook haar meest gewaardeerde bezit heeft: een gouden beker! Help haar na al die activiteiten nieuwe energie op te doen met een heerlijke pizza en een drankje uit haar waterfles. Dit is een echte reisset, want elk element past in de hartvormige doos en het deksel houdt alles bij elkaar. Haal het deksel eraf en gebruik het als een platform waar Stephanie veilig op kan staan ideaal om onderweg rollenspellen mee te spelen!

  - Inclusief een Stephanie minipoppetje.
  - De set bevat een bouwbare, hartvormige doos in Stephanie's kleuren, met een tegel met Stephanie's naam erop.
  - Accessoire-elementen: een tennisracket, een bal, een trofee, een waterfles, een pizza, een mobiele telefoon en een haarstrik.
  - Laat je tennisvaardigheden zien en win de beker.
  - Doe alles in de schattige hartvormige doos om de set mee te nemen en er onderweg mee te spelen!
  - Zet de doos op de houder om hem in jouw kamer neer te zetten en haal het deksel eraf om er een podium voor Stephanie van te maken.
  - De LEGO® Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk.
  - Stapel deze coole LEGO® Friends set op 41354 Andrea's hartvormige doos, 41355 Emma's hartvormige doos, 41357 Olivia's hartvormige doos en 41358 Mia's hartvormige doos om de persoonlijkheden van alle vriendinnen uit Heartlake City te leren kennen.
  - De doos is ca. 3 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep

  **Let op:** bijna uitverkocht!

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  LE41356
  EAN
  5702016368741
  Leeftijd
  Vanaf 6 jaar
  Aantal onderdelen
  85

  Maak je bestelling compleet