Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Kinderen vanaf 2 jaar kruipen in de huid van hun favoriete webslingerende superhelden met LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans huisje (10995). Dit leuke en leerzame constructie speelgoed is ge•nspireerd op de Disney+ tv-serie 'Spidey en zijn geweldige vriendjes'. Peuters spelen scnes na, spinnen een web om de kat te redden, geven de plant water met de gieter en laten deze vervolgens groeien.

  Dit bouwspeelgoed beschikt over alle ingredi‘nten om kleine Spider-Man fans te vermaken. De superhelden set is inclusief 3 LEGO DUPLO figuren Ð Spidey, Ghost-Spider en Bootsie de kat Ð, een plant die kinderen kunnen laten groeien door LEGO DUPLO stenen aan de stam toe te voegen, een webelement waarmee de personages net als in de tv-serie rond een lantaarnpaal kunnen slingeren en deuren en ramen die ideaal zijn om met nieuwsgierige handjes te verkennen.

  LEGO DUPLO sets voor peuters stimuleren onbegrensd plezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren. Ouders kunnen bouwen en spelen samen met hun kindje en maken zo waardevolle ontwikkelingsmomenten mee. Deze set met bouwbaar speelgoed is een ideaal cadeau voor jongens of meisjes van 2 jaar.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  10995
  SKU
  10995
  EAN
  5702017417783