Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Bedien je klanten in je eigen dierenwinkel en café en beleef allerlei stadse avonturen met deze geweldige 3in1 set!

  Kinderen zullen eindeloos creatief speelplezier beleven met het LEGO® Creator 3in1 31097 Woonhuis, dierenwinkel & café, bestaande uit een gebouw van 2 verdiepingen met een café, een keuken op de bovenste verdieping en een dakterras, plus een gebouw van 3 verdiepingen met een dierenwinkel, een appartement en een dakterras. Dit kleurige woonhuis heeft allerlei interieurdetails die fantasierijk bouwplezier stimuleren en wordt geleverd met van stenen gebouwde speelgoeddieren zoals een hond, een toekan en een muis. Met de Creator 3in1 speelsets kunnen kinderen genieten van 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Bouw het woonhuis met dierenwinkel en café en bouw het model daarna om tot een bank met meerdere verdiepingen of een marktstraat met tram. Inclusief 3 minifiguren, allemaal klaar voor avonturen in de stad.

  - Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO® Creator 3in1 speelset. Bouw het woonhuis met dierenwinkel en café en bouw het model daarna om tot een bank met meerdere verdiepingen of een marktstraat met tram.
  - Inclusief 3 minifiguren, allemaal klaar voor avonturen in de stad.
  - Het woonhuis, dierenwinkel & café heeft een kleurrijke gevel met allerlei leuke details, decoratieve borden bij het café en grote ramen, plus een buitengedeelte met bloemen, een pinautomaat, een trottoir, een stoplicht en een brandkraan.
  - Het gebouw van 2 verdiepingen heeft een café op de begane grond met een gedetailleerd interieur en zitjes binnen en op het terras; op de bovenste verdieping vind je een keuken met een fornuis en een balkon en daarboven een dakterras met bloemen.
  - Het gebouw van 3 verdiepingen beschikt over een dierenwinkel op de begane grond met een gedetailleerd interieur, een aquarium en een van stenen gebouwde hond, toekan en muis; op de tussenverdieping vind je een appartement met een tv en een bank; op de bovenste verdieping bevinden zich een slaapkamer met bed en nachtkastje met telefoon, en daarboven een dakterras met een zonnepaneel.
  - Deze set is ook inclusief een van stenen gebouwd hotdogkarretje met een groot bord van een hotdog, een sausfles en een hotdog.
  - Wissel de modulaire gedeelten en zelfs hele verdiepingen eenvoudig om en ontwerp je gebouw precies zoals jij dat wilt dankzij het LEGO® Creator modulaire systeem.
  - Het woonhuis met dierenwinkel en café is ca. 25 cm hoog, 20 cm breed en 22 cm diep.
  - De bank is ca. 28 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep.
  - De marktstraat is ca. 12 cm hoog, 29 cm breed en 12 cm diep.
  - De tram is ca. 11 cm hoog, 11 cm lang en 3 cm breed.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  LE31097
  EAN
  5702016367911
  Leeftijd
  Vanaf 9 jaar
  Aantal onderdelen
  969

  Maak je bestelling compleet