Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Stimuleer de verbeelding van je kind met deze leuke speelset met minifiguren!

  Laat je jonge kind nog leukere LEGO® City rollenspellen en avonturen bedenken met deze coole speelgoedset die helemaal in het teken staat van de kermis. De 60234 Personenset – kermis met talloze activiteiten bevat 14 nieuwe minifiguren voor in je stad, plus een ringwerpspel met een 'bad' en 3 eendelementen die nieuw zijn vanaf juni 2019, een schiettent met noppenschieter, een schminktafel, een krachttest en een ijscokar met een parasol en een houder voor een ijshoorntje.

  - Inclusief 14 LEGO® City minifiguren: een steltloper, 2 jongens, 2 meisjes, 2 tieners, een opa, een oma, een moeder, een vader, een schminker, een ijsverkoper en een kermismedewerker.
  - Dit kinderspeelgoed omvat ook een ijscokar die nieuw is vanaf juni 2019 met een parasol en een houder voor een ijshoorntje, een schiettent met noppenschieter, een schminktafel, een ringwerpspel met een 'bad' met eendjes en een krachttest.
  - Accessoires: 2 ringen, 3 badeendjes die nieuw zijn vanaf juni 2019, een helikopterpet die nieuw is vanaf juni 2019, een ijshoorntje, een ijslolly, een schminkkwast, 6 potjes met schmink, een teddybeer als prijs, 3 noppen, een ballondier, een hotdog en een bouwbare hamer.
  - De ijscokar is ca. 6 cm hoog, 7 cm lang en 4 cm breed.
  - De schiettent is ca. 4 cm hoog, 5 cm breed en 4 cm diep.
  - Het ringwerpspel met bad met eendjes is ca. 3 cm breed en 3 cm diep.
  - De krachttest is ca. 8 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  LE60234
  EAN
  5702016370553
  Leeftijd
  Vanaf 5 jaar
  Aantal onderdelen
  183