Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Inspireer speelplezier vol ruimteverkenningsavonturen met deze coole rover speelgoedset.

  Verras jonge ruimteavonturiers met een op de NASA geïnspireerde roverset. Dit leuke LEGO® City 60225 Testrit Rover kinderspeelgoed bestaat uit een rover met afneembare cockpit, een gelede grijparm die nieuw is vanaf juni 2019 en een afneembare zonnepaneelgenerator. Dit ruimtespeelgoed voor kinderen bevat ook 2 geodes die nieuw zijn vanaf juni 2019, een laptop, een videocamera, een afstandsbediening, een gesteenteboor en een helm met vizier. Bezorg LEGO bouwers een geweldige bouwervaring met Instructies PLUS, beschikbaar in de LEGO Life app voor smartphones en tablets. Met de gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies kunnen ze tijdens het bouwen op hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructies PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen. Deze geweldige ruimtebouwset voor kinderen is inclusief 2 minifiguren.

  - Inclusief 2 LEGO® City minifiguren: een astronaut en een grondtechnicus.
  - Deze leuke LEGO® City bouwset voor kinderen is geïnspireerd op de NASA en bestaat uit een rover met een afneembare cockpit, een gelede grijparm die nieuw is vanaf juni 2019, een kantelbare, afneembare zonnepaneelgenerator en grote terreinwagenbanden.
  - Accessoire-elementen: 2 geodes die nieuw zijn vanaf juni 2019, een helm voor de roverpiloot met een blauw vizier, een veiligheidshelm voor de technicus, een afstandsbediening, een laptop, een gesteenteboor en een videocamera met bouwbaar statief.
  - Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.
  - Download de LEGO® Life app via de iOS of Android app store. Vraag je ouder(s) om toestemming voordat je online gaat.
  - Dit coole constructiespeelgoed is een geweldig cadeautje voor kinderen.
  - De rover is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 9 cm breed.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  LE60225
  EAN
  5702016369953
  Leeftijd
  Vanaf 5 jaar
  Aantal onderdelen
  202

  Maak je bestelling compleet