Speelgoedwerkbanken

Kinderwerkbanken groot en klein

Bosch mini heeft een grote collectie werkbanken voor kinderen. Allemaal imitaties van de originele Bosch werkbanken en wij van Toys2Build kunnen ze allemaal leveren! Voor de allerkleinsten hebben we de Werkbank Junior, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Wil je gelijk goed uitpakken dan is er de Werkbank No.1 met 150 accessoires. Wil je niet altijd een grote werkbank in de kamer hebben staan, dan kun je ook kiezen voor de Inklapbare werkbank

Geleverd met leuke accessoires

De Bosch mini werkbanken voor kinderen worden allemaal geleverd inclusief enkele leuke accessoires, zoals een kinderzaag, moeren, schroeven en bouten. Zo kunnen ze gelijk aan de slag. Natuurlijk kun je de werkbank nog uitbreiden met ander kindergereedschap of extra accessoires. We hebben alles! 

Kraamcadeau voor de bouwvakker

De Bosch kinderwerkbanken zijn ook zeer geschikt als kraamcadeau voor een bevriende klusjesman of collega aannemer. Geef het samen of alleen, je komt in ieder geval met wat binnen. Daar heeft de kleine en zijn ouders jaren speelplezier van. 

Educatief en voordelig bouwspeelgoed

Dat verantwoord speelgoed niet duur hoeft te zijn, daar kom je bij Toys2Build bouwspeelgoed snel achter. Bij ons is al het speelgoed goed voor de motorische ontwikkeling en stimuleert het de fantasie. 
We kopen direct in bij de leverancier Theo Klein, werken niet met dure winkels en personeel en kunnen dus een eerlijke verkoopprijs bieden.