Bosch Mini Gereedschapssets kopen?

Bosch Mini 8465 - Gereedschapskoffer 9 delig
€26,49 €21,49
Nog niet gewaardeerd

Bosch Mini Gereedschapssets kopen?

Bosch Mini een populair merk

Het Bosch kindergereedschap wordt geproduceerd in Duitsland door fabrikant Theo Klein en staat garant voor kwaliteit. Het speelgoedgereedschap van Bosch is erg populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Ze zijn realistisch nagemaakt met vaak leuke licht- en geluidseffecten. Samen met een verantwoorde verkoopprijs zorgt het ervoor dat Bosch Mini populair is bij zowel de jonge klussers als hun ouders. 

Kleine timmerman of vakvrouw

Van imiteren kun je leren en daarom laten we onze kinderen graag spelen met kindergereedschap. Veilig en goed voor de motorische ontwikkeling. Wij leveren het volledige assortiment van Bosch mini en met de gereedschapssets kunnen ze gelijk aan de slag. Veel keuze in gereedschapskoffers en werkboxen voor kinderen. Bijvoorbeeld de stoere Grote Bouwvakkerset of het schattige Werkboxje met gereedschap. Zie je die kleine al stralen als hij met zijn eigen Bosch gereedschapskoffer rond loopt op zoek naar klusjes? 

Webshop en verkooppunten

Bekijk en bestel gemakkelijk en snel in onze online shop. Bestellingen gedaan op werkdagen voor 14.00 uur worden de volgende werkdag thuisbezorgd door PostNL. Ook bent u van harte welkom bij onze verkooppunten. Deze worden gerund door zelfstandige ondernemers die erg enthousiast zijn over het Bosch Mini speelgoedgereedschap.