Sluiten

Categorieën

Filters

  Bosch Mini Gereedschapssets

  Ben jij op zoek naar een leuke set met kindergereedschap? Dan is een Bosch Mini gereedschapsset ideaal. Deze gereedschapssets worden geproduceerd in Duitsland door fabrikant Theo Klein.... Toon meer

  Merken

  Materiaal

  Leeftijd

  Geslacht

  Thema

  Prijs

  -
  7 Producten

  Bosch Mini Gereedschapssets

  Ben jij op zoek naar een leuke set met kindergereedschap? Dan is een Bosch Mini gereedschapsset ideaal. Deze gereedschapssets worden geproduceerd in Duitsland door fabrikant Theo Klein.

  Het speelgoedgereedschap van Bosch Mini is erg populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Ze zijn realistisch nagemaakt met vaak leuke licht- en geluidseffecten. Dat zorgt ervoor dat Bosch Mini populair is bij zowel de jonge klussers als hun ouders. 

  Kleine timmerman of vakvrouw

  Van imiteren kun je leren en daarom laten we onze kinderen graag spelen met kindergereedschap. Veilig en goed voor de motorische ontwikkeling. Wij leveren het volledige assortiment van Bosch mini en met de gereedschapssets kunnen ze gelijk aan de slag. Veel keuze in gereedschapskoffers en werkboxen voor kinderen. Bijvoorbeeld de stoere Grote Bouwvakkerset of het schattige Werkboxje met gereedschap. Zie je die kleine al stralen als hij met zijn eigen Bosch gereedschapskoffer rond loopt op zoek naar klusjes? 

  Bosch Mini Gereedschapsset kopen?

  Bestel deze Bosch Mini gereedschapssets snel en makkelijk online. Bestellingen gedaan op werkdagen voor 14.00 uur worden de volgende werkdag thuisbezorgd door PostNL. Ook ben je van harte welkom bij onze verkooppunten. Deze worden gerund door zelfstandige ondernemers die erg enthousiast zijn over de Bosch Mini gereedschapssets.