Sluiten

Categorieën

Filters

  Bosch Mini Auto's en Autogarages

  De meeste jongens vinden alles wat met auto's te maken heeft geweldig. Bij Theo Klein vind je naast het Bosch Mini gereedschap een leuk assortiment auto's en autogarages welke je vaak met het Bosch Mini gereedschap in elkaar kunt zetten.... Toon meer

  Merken

  Materiaal

  Leeftijd

  Geslacht

  Thema

  Prijs

  -
  5 Producten

  Bosch Mini Auto's en Autogarages

  De meeste jongens vinden alles wat met auto's te maken heeft geweldig. Bij Theo Klein vind je naast het Bosch Mini gereedschap een leuk assortiment auto's en autogarages welke je vaak met het Bosch Mini gereedschap in elkaar kunt zetten.

  Nu kunnen kinderen als echte automonteurs knutselen en sleutelen met kindergereedschap van Bosch net zoals in een echte garage werkplaats. 

   

  Bosch Mini Speelgoedauto en Speelgoedgarages

  Er zijn leuke sets beschikbaar met bijvoorbeeld een kleinere speelgoedauto die kinderen met behulp van een meegeleverde speelgoed Ixolino in en uit elkaar kunnen zetten. Voor de kinderen die liever spelen met auto's zijn er de stoere parkeergarages van Bosch. Met of zonder garagewerkplaats of carwash. Net echt! 

   

  Bosch Mini Auto's & Autogarages kopen?

  Bij Bouwspeelgoed.nl bestel je snel en gemakkelijk Bosch Mini auto's en autogarages. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij onze verkooppunten. Hier vind je de gehele collectie Bosch Mini, zodat je zelf alles kunt bekijken.