Bosch Mini auto's en autogarages

Echt jongensspeelgoed

Jongens (en soms ook meisjes) houden vaak het meest van auto's en rommelen. Fabrikant Theo Klein heeft hier handig op ingespeeld en heeft naast de serie Bosch Gereedschapsspeelgoed ook een serie over auto's geproduceerd. Nu kunnen kinderen als echte automonteurs knutselen en sleutelen met kindergereedschap van Bosch net zoals in een echte garage werkplaats. 

Bosch mini speelgoedauto en speelgoedgarages

De topper in de Bosch autoserie voor kinderen is toch wel de Service Auto. Dit is een gedeelte van een kinderauto waar de jonge automonteur lekker aan kan sleutelen net als bij een echte Bosch Car Service. Daarnaast zijn er ook nog sets met een kleinere speelgoedauto die kinderen met behulp van een meegeleverde speelgoed Ixolino in en uit elkaar kunnen zetten. Met of zonder garagewerkplaats of carwash. Voor de kinderen die liever spelen met auto's zijn er de stoere parkeergarages van Bosch. Net echt! 

Webshop en verkooppunten

Bij Toys2Build bouwspeelgoed kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Bestelling gedaan op werkdagen voor 14.00 uur worden de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. U bent ook van harte welkom bij onze verkooppunten, dat scheelt weer verzendkosten!