Bosch Mini Kindergereedschap

Samen klussen met papa

Kinderen imiteren graag. Dat is niet alleen grappig om te zien, maar ook erg leerzaam. Dat geldt ook voor het werken in de bouw. Als een echte bouwvakker of klusjesman willen kinderen graag timmeren en zagen. Met het gereedschap van Bosch Mini (geproduceerd door Theo Klein) kun je nu samen aan de slag en geeft kinderen het idee dat ze meehelpen. Gereedschapsgordel om, werkhandschoenen aan en boren maar. Dat is plezier voor twee. 

Realistisch gereedschap voor kinderen, maar veiligheid voorop

Natuurlijk geef je het goede voorbeeld aan kinderen. Dus voor ze met hun bouwspeelgoed gaan klussen zetten ze hun veiligheidshelm, gehoorbeschermers en veiligheidsbril op. Bosch Mini gereedschap lijkt tot in de details op het origineel van Bosch en maken realistische geluiden. Gelukkig is het gereedschap voor kinderen wel veilig, en kunnen ze zich er niet aan bezeren. 

Complete collectie online en bij onze verkooppunten

Als de specialist in bouwspeelgoed bieden wij u het complete assortiment kindergereedschap van Bosch Mini aan. Maximale keus aan werkbanken, los gereedschap, gereedschapskoffers en accessoires. Ook leveren wij de auto collectie van Bosch Mini. Bouw en speel met je eigen auto als een echte automonteur. 
Bestel gemakkelijk en snel in onze webshop en u heeft uw bestelling de volgende werkdag in huis. U bent ook van harte welkom bij één van onze verkooppunten om het kindergereedschap in het echt te bekijken. 

Pagina 1 van 2