Speelgoedgereedschap voor de kleine bouwvakker

Imiteren en meehelpen

Kinderen imiteren en willen de dingen doen die volwassenen ook doen. Met speciaal kindergereedschap krijgen ze deze kans. De bladblazer, de decoupeerzaag en bijvoorbeeld de grote boormachine, zien er net zo uit als die van papa of mama. Laat kinderen het idee krijgen dat ze meehelpen en geef ze het speelgoedgereedschap wat ze daarvoor nodig hebben.

Voor de alleskunner

De nieuwsgierigheid van kinderen moet gevoed worden. Het kindergereedschap speelt hierop in en laat ze onderzoeken. Geeft u ze daarbij de beschikbaarheid over de juiste hulpmiddelen, dan is het feest helemaal compleet. Speelgoedgereedschap is daarom uit breiden met diverse sets en hulpmiddelen. Uw kleine klusser kan bijvoorbeeld direct aan de slag aan de Bosch werkbank met een passende speelgoedveiligheidshelm of een mooie speelgoedgereedschapskoffer.

Toys2Build BouwSpeelgoed heeft al het speelgoed op voorraad. Bestelt u het kindergereedschap vandaag, dan heeft u het snel in huis. Uw kleine klusser liever zelf laten kijken en kiezen? Kom dan gerust eens langs bij een van onze verkooppunten in het land om het kindergereedschap te bekijken.

Pagina 1 van 2