Sluiten

Categorieën

Filters

  Hele assortiment

  Bekijk hier onze hele collectie bouw en constructiespeelgoed... Toon meer

  Merken

  Materiaal

  Leeftijd

  Geslacht

  Thema

  Prijs

  -
  619 Producten
  • 1 - 2 dagen levertijd
  • Bouwspeelgoed specialist
  • Afhalen in een van onze verkooppunten
  BanBao 6101 - Bruiloft

  BanBao 6101 - Bruiloft

  De voordelige bouwsteentjes van BanBao passen op...
  Op voorraad
  € 24,99

  Hele assortiment

  Om sneller te vinden wat u zoekt kunt u links gebruik maken van de filters.

  Speelgoed om op te bouwen

  Met onze ervaring met kinderen, speelgoed en een webshop kwamen we in 2012 online met Toys2Build BouwSpeelgoed. Criteria voor het speelgoed dat we wilden aanbieden was en is dat je er mee bouwen kunt, dit i.v.m. het educatieve karakter, dat je er op bouwen kunt, omdat we kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vinden en dat je veel keuze hebt. Dit omdat de merken die we aanbieden een assortiment hebben wat zich leent om uit te breiden en dan wel je niet een beperkte keuze hebben zoals bij de reguliere speelgoedzaken. 

  Kindergereedschap en constructiespeelgoed

  Ons assortiment bouwspeelgoed werd al snel uitgebreid en we kwamen er achter dat je bouwspeelgoed eigenlijk kon onderverdelen in 2 soorten speelgoed; Natuurlijk het bouw en constructiespeelgoed waar het mee begon. De bouwsteentjes en de Kapla plankjes, maar ook speelgoed om de bouw mee te imiteren; kindergereedschap van Bosch Mini. 
  Beide hebben naast het speelplezier een educatief karakter. Heel verantwoord dus. 

  Bouwspeelgoed speciaalzaak

  De meeste merken die wij leveren kent u waarschijnlijk al, maar u zult verbaasd zijn over het uitgebreide assortiment. We kiezen er namelijk voor om niet een paar artikelen van bijvoorbeeld Bosch Mini, Fischertechnik, Kapla en SmartMax aan te bieden maar het hele assortiment. U mag gewoon zelf kiezen. Daarom weten wij er ook veel vanaf dus mocht u vragen hebben dan helpen wij u graag. 

  Online en bij onze verkooppunten scherp geprijsd

  Naast het makkelijk en snel bestellen in onze webshop hebben wij door heel Nederland ook enkele verkooppunten. Dit zijn zelfstandige ondernemers die erg enthousiast zijn over bouwspeelgoed. Geen dure winkels en personeel, dus kunnen wij u een eerlijke verkoopprijs aanbieden.