Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Bouw je eigen GeoSmart Flip Bot! Start de turbomotoren en laat hem draaien en spinnen! Met een uniek dubbel veiligheidssysteem biedt deze GeoSmart Flip Bot onovertroffen veiligheid én duurzaamheid, voor eindeloos speelplezier.

  GeoSmart Flip Bot bouwen

  Bouw deze GeoSmart Flip Bot door gebruik te maken van de magnetische vormen van GeoSmart. Deze set bestaat uit 30 verschillende vormen en kleuren. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere bouwwerken te maken en te combineren.

  GeoSmart bied een dubbel veiligheidssysteem, heldere kleuren en unieke speelelementen van ongeëvenaarde veiligheid en duurzaamheid voor eindeloos creatief speelplezier. Het magnetische constructiespeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Elk stukje bevat magneten die beschermd worden door een dubbel veiligheidssysteem. Een roestvrijstalen kap die de sterke magneten afdekt is vergrendeld op een ABS-kern die is bedekt met een dubbele hoogwaardige polycarbonaatbehuizing. Dit nieuwe gepatenteerde roestvrijstalen magneetvergrendelingssysteem maakt GeoSmart veilig en sterk en bied hierdoor een lange levensduur. De stukjes zijn gemakkelijk schoon te maken waardoor ze netjes zullen blijven.

  GeoSmart bied maar liefst 6 verschillende geoshapes (vormen) in 9 verschillende heldere kleuren. Door de vierkantjes, driehoekjes, ruiten enzovoort.. kan uw kleine eindeloze combinaties maken. Gebruik de 6 verschillende vormen met enkele unieke stukken zoals lichten, wielen of een afstandsbediening die de speelwaarde sterk verhoogd.

  Buiten dat het heel leuk is om met GeoSmart te spelen bied het ook nog eens leerzame activiteiten. De bouwwerken zorgen voor een ruimtelijk inzicht omdat alles in 3D gemaakt kan worden, verder zorgt het voor een goede hand-oogcoördinatie, het stimuleert het denkvermogen, het leert de vormen kennen en je zult zien dat ze dingen gaan maken uit het bestaande leven.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  GEO215
  SKU
  GEO215
  EAN
  5414301250197

  Maak je bestelling compleet

  GeoSmart Wheels Set
  GeoSmart Wheels Set
  € 22,99€ 19,99
  GeoSmart Start Set
  GeoSmart Start Set
  € 22,99€ 20,99
  GeoSmart Solar Spinner
  GeoSmart Solar Spinner
  € 29,99€ 26,99