Plus-Plus

Plus-Plus 4022 - Bouwplaat
€7,99
Nog niet gewaardeerd

Eén simpele vorm, eindeloze mogelijkheden

Plus-Plus bestaat uit bouwsteentjes van 2 aaneengesloten plusvormen. Hierdoor kun je het gemakkelijk in elkaar schuiven en kun je naast platte bouwwerken ook ingewikkelde 3D creaties maken. 

Verkrijgbaar in 2 varianten

Plus-Plus is verkrijgbaar in twee varianten. Plus-Plus Mini en Plus-Plus Midi. Plus-Plus Mini is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar tot ongeveer 12 jaar. De Mini bouwsteentjes zijn 2 centimeter breed en zijn verkrijgbaar in Basic, Neon en Pastel kleuren. Plus-Plus Midi is goedgekeurd vanaf de geboorte en is voor kinderen tot ongeveer 5 jaar geschikt. De Midi bouwstenen zijn 5 centimeter breed en verkrijgbaar in Basic kleuren. 

Milieuvriendelijk en duurzaam

Plus-Plus is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van flalaten, pvc en bpa. Daarnaast is het CE-goedgekeurd en niet breek- en buigbaar waardoor het speelgoed lang meegaat. 

Spelen en leren

Het is niet zonder reden dat je Plus-Plus terug ziet op kinderdagverblijven en scholen. De bouwsteentjes stimuleren onder andere de fijne motoriek, het concentratievermogen, de fantasie, creativiteit en het ruimtelijk inzicht.

Pagina 1 van 2