Sluiten

Categorieën

Filters

  Toddys by Siku kopen?

  Toddys is het nieuwe merk van Siku met de bekende kwaliteit speciaal voor baby's en peuters.... Toon meer

  Merken

  Materiaal

  Leeftijd

  Geslacht

  Thema

  Prijs

  -
  18 Producten

  Toddys by Siku kopen?

  Toddys by Siku

  In het voorjaar van 2020 heeft het bekende merk Siku een nieuwe lijn gelanceerd speciaal voor kinderen vanaf 18 maanden: Toddys! 

  Fantasierijk bouwspeelgoed

  De met liefde en fantasie ontworpen voertuigen en vliegmachines maken samen met hun chauffeur spannende avonturen mee. Figuren met beweegbare armen, benen en vriendelijke gezichten in fantasierijke voertuigen en vliegmachines. Hiermee zijn spannende en razendsnelle avonturen te beleven.

  Educatief speelgoed van duurzame kwaliteit

  Met de van Siku bekende kwaliteit, ondersteunen de Toddy's met veel speelplezier de ontwikkeling van de jongste kinderen vanaf 18 maanden. De Toddy's ondersteunen de cognitieve en motorische vaardigheden en de taalontwikkeling van het kind. Met functionaliteiten die op de leeftijd zijn gericht en de begeleidende verhalen, ondersteunen de Toddy's bovendien sociaal interactief spelen, de concentratie en het doorzettingsvermogen.


  Uitbreiden en combineren met bekende merken

  Naast dat alle Toddys met elkaar te combineren zijn en je de leukste en gekste bouwwerken kunt maken, past Toddys ook nog op de bekende bouwstenen van LEGO DUPLO en Hubelino. Eindeloos speelplezier gegarandeerd dus!