Sluiten

Categorieën

Filters

  Smartivity

  Bekijk onze Smartivity serie: wetenschap & techniek speelgoed dat toekomstige ingenieurs zal inspireren.... Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Smartivity

  Niemand kent speelgoed beter dan kinderen. Dus waarom zou je ze niet meenemen in het ontwerpproces zelf? Dat is precies wat het speelgoed van Smartivity mogelijk maakt. Elke doos Smartivity is ontworpen in samenwerking met kinderen.

   

   

  Smartivity in elkaar zetten

  Het in elkaar zetten van de bouwdozen van Smartivity is leuk om te doen. Dankzij de instructies kunnen kinderen dit helemaal zelf, of met behulp van een volwassene! De bouwtekeningen van Smartivity kenmerken zich door onderstaande.

   

  Grote, duidelijke afbeeldingen: de handleiding legt elke stap uit met grote en duidelijke illustraties vanuit relevante perspectieven om je kind te helpen elke stap zonder problemen te begrijpen.

  Één stap per pagina: om afleiding te voorkomen en ervoor te zorgen dat kinderen zich volledig op elke stap kan concentreren.

  Kleurgecodeerde handleidingen: elke module is gemarkeerd in verschillende kleuren, zodat kinderen gemakkelijk door de instructies kunnen navigeren.

  Minimale tekst: alle instructies worden visueel gecommuniceerd om de afhankelijkheid van taal te verminderen.

  Doe-het-zelf of doe-het-samen: onze handleidingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat kinderen een onafhankelijke bouwervaring hebben. Maar, je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen en met hen samen te werken. Daarentegen zal je kind zal niet vast komen te zitten in het opbouwen als ze alleen zijn.

  Modulaire assemblagebenadering: verschillende kinderen hebben verschillende aandachtsspannes en verschillende eisen aan hun tijd. De Smartivity-instructiehandleidingen hebben een modulaire montagebenadering om ervoor te zorgen dat kinderen in hun eigen tempo met de activiteit kunnen beginnen. Kinderen kunnen Smartivity in één keer of in verschillende sessies bouwen.

   

  Smartivity kopen

  Wil jij een mooie bouwspeelgoed set van Smartivity kopen? Bij Bouwspeelgoed.nl vind je verschillende soorten, van een compacte set tot juist een uitgebreide set! Wist je dat we naast Smartivity ook nog SmartMax, LEGO, LEGO DUPLO en Plus-Plus in ons assortiment hebben? Ook voor het allerleukste kindergereedschap ben je bij ons op het juiste adres.

  Daarnaast kun je ons speelgoed ook bekijken in een van onze verkooppunten en het direct meenemen of feestelijk laten inpakken! Wil je je Smartivity liever laten bezorgen, bestel het dan snel online: indien besteld op werkdagen vòòr 20:00 uur wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.