Sluiten

Categorieën

Filters

  LEGO Super Mario

  Maak kennis met LEGO Super Mario! Kinderen kunnen nu de geweldige uitdagingen uit de wereld van Super Mario namaken met LEGO stenen, waardoor een compleet nieuwe speelervaring ontstaat. Ze kunnen een parcours bouwen voor LEGO Super Mario, het opnemen tege... Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  LEGO Super Mario

  In LEGO Super Mario komen analoog en digitaal spel samen zoals nooit tevoren, met eindeloze mogelijkheden om te bouwen, te spelen en te herbouwen, zodat elk avontuur uniek is. En met de LEGO Super Mario-app, vol geweldige ideeën en waar je veilig kunt delen met vrienden, wordt de hele ervaring wordt alleen nog maar beter.

  VOORDELEN VOOR KINDEREN

  LEGO Super Mario is een geweldige manier om kinderen spelenderwijs te laten leren. Naast bouwen en herbouwen kunnen ze genieten van zijn reacties en geluiden. Ze kunnen op een leuke manier samen met andere kinderen spelen en met hen de strijd aangaan.

  Voor nog meer speelmogelijkheden is er een gratis LEGO Super Mario app met zoom- en draaifuncties beschikbaar om het bouwen nog gemakkelijker te maken. De app biedt bovendien creatieve manieren om te bouwen en te spelen en er is een veilig forum om met vrienden ideeën uit te wisselen.