Houten plankjes

Kabouterplankjes - KAPLA

Een prachtige houten creatie bouwen zonder lijm, schroeven of klemmen? Met grenenhouten kabouterplankjes kan het! De precisie van elk kabouterplankje biedt ongekende mogelijkheden. Bouw groter, mooier en steeds ingewikkelder. 

Haal de architect in je naar boven

Kabouterplankjes, bekend onder de naam KAPLA, zijn plankjes met een afmeting van 11,2 bij 2,4 bij 0,8 cm. Omdat ieder plankje in de verhouding 01:03:15 is gemaakt, is er eindeloos mee te bouwen en zijn er geen hulpmiddelen nodig. Creaties van kabouterplankjes houden stand dankzij niets meer dan balans en zwaartekracht. Het concept is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook volwassenen kunnen eindeloos doorbouwen.

Uitgebreid aanbod

Kabouterplankjes plankjes zijn standaard van onbewerkt dennenhout, maar zijn tegenwoordig ook in verschillende kleurvarianten verkrijgbaar. Ook hebben we van KAPLA diverse instructieboekjes om de mooiste bouwwerken van kabouterplankjes te maken, aan ons assortiment toegevoegd. Nieuw is de Kapla Challenge en de Eiffeltoren. Bestel je kabouterplankjes vandaag nog of kom langs bij een van onze verkooppunten. We laten je graag een aantal voorbeelden zien!

Pagina 1 van 2