Sluiten

Categorieën

Filters

  Hubelino, dé DUPLO knikkerbaan

  Wie bouwt de coolste en mooiste knikkerbaan? Jij natuurlijk! Met het hoogwaardige bouwspeelgoed van Hubelino kunnen de fraaiste knikkerbanen in elkaar gezet worden.... Toon meer

  Merken

  Materiaal

  Leeftijd

  Geslacht

  Prijs

  -
  10 Producten

  Hubelino, dé DUPLO knikkerbaan

  Wie bouwt de coolste en mooiste knikkerbaan? Jij natuurlijk! Met het hoogwaardige bouwspeelgoed van Hubelino kunnen de fraaiste knikkerbanen in elkaar gezet worden. De kunststof bouwstenen zijn van hoge kwaliteit en zijn eenvoudig te combineren met DUPLO. Een Hubelino knikkerbaan bouwen stimuleert de motoriek, het ruimtelijk inzicht en de creativiteit van kinderen.

  Kijk hem gaan!

  Laat je gaan met Duplo en bouw de hoogste constructie. Koppel hier vervolgens je Hubelino knikkerbaan aan en kijk hoe de knikker hoge snelheden bereikt. Steeds weer opnieuw kan er gebouwd en gecombineerd worden. Dat betekent urenlang speelplezier voor iedereen.

  Het bouwen van je eigen knikkerbaan begint met de basisset van Hubelino. Door uit te breiden met andere dozen en meer Duplo wordt je knikkerbaan groter, mooier en ingewikkelder. Dankzij de eindeloze variatie en het dynamische karakter is de DUPLO en Hubelino knikkerbaan niet alleen voor kinderen erg leuk.

  Hubelino DUPLO knikkerbaan kopen?

  Bij Bouwspeelgoed.nl vind je een ruim assortiment Hubelino waarmee je de leukste knikkerbanen kunt maken die compatible zijn met jouw LEGO. Bestel vandaag nog een van de fantastische pakketten en bouw je ultieme knikkerbaan.