Sluiten

Categorieën

Filters

  Fischertechnik

  Wat begon als een relatiegeschenk voor medewerkers van een fabrikant in bevestigingstechnieken is uitgegroeid tot een bekend constructie- en bouwspeelgoed merk. De kern van het Fischertechnik systeem is een unieke schuif/knelconstructie, waarbij nokjes in... Toon meer

  Merken

  Materiaal

  Leeftijd

  Geslacht

  Thema

  Prijs

  -
  7 Producten

  Fischertechnik

  Wat begon als een relatiegeschenk voor medewerkers van een fabrikant in bevestigingstechnieken is uitgegroeid tot een bekend constructie- en bouwspeelgoed merk. De kern van het Fischertechnik systeem is een unieke schuif/knelconstructie, waarbij nokjes in een ronde, half open gleuf worden geschoven. Dit levert een sterke verbinding op. Bovendien kan in alle richtingen aangebouwd worden.Met fischertechnik maak je op schaal echt werkende modellen. 

  Fischertechnik, voor kleine kinderen tot ervaren techneuten

  Met de fischertechnik Junior bouwdozen maken kinderen hun eerste machines.
  Met de fischertechnik Profi bouwdozen wordt spelenderwijs antwoord gegeven op vragen als 'hoe werkt een keukenmachine of zonnecellen?'
  Het toppunt van high tech is natuurlijk wel het besturen van je eigen techniek op de PC met behulp van de Robotics serie. Aan creativiteit zitten geen grenzen!

  Fischertechnik kopen?

  Wil jij Fischertechnik kopen? Bij Bouwspeelgoed vind je een uitgebreid assortiment Fischertechnik speelgoed van kleine accessoires tot grotere producten. Wil je meer informatie over Fischertechnik, neem dan gerust contact op of bezoek een van onze verkooppunten voor een gedegen advies.