Brickadoo

Brickadoo bouwspeelgoed

Met Brickadoo begint bouwen pas echt! Originele stenen, echt cement, houten ramen en houten deuren, zorgen voor eindeloos bouwplezier. Het cement waarmee je de stenen metselt, is namelijk heel eenvoudig weer in water op te lossen. Zo kun je steeds weer nieuwe huizen en dorpen bouwen.

Natuurlijke mineralen, prachtige bouwwerken

Brickadoo is milieubewust en verantwoord bouwspeelgoed. Ieder pakket geeft je voldoende stenen en materialen voor steeds weer een nieuw bouwwerk. De kenmerkende witte Brickadoo steentjes worden aan elkaar gemetseld met cement en mede dankzij de fraaie bodemplaat is van alle gebouwen samen een schitterend dorp te maken. Ga nu zelf aan de slag en bouw je eigen school, kasteel, moskee of supermarkt. Samen met een paar leuke huizen, een complete Brickadoo mediterrane straat of straatje van Vermeer, is je dorp al snel compleet!

Brickadoo bouwmaterialen kun je voordelig in onze webshop bestellen. Ook bij onze speciale verkooppunten is Brickadoo verkrijgbaar. Niets staat je meer in de weg bij het bouwen van jouw eigen dorp.