BanBao

BanBao bouwspeelgoed

BanBao speelgoed daagt uit, geeft plezier en stimuleert de creativiteit van kinderen. Het leerzame speelgoed is geschikt voor zowel jonge, als oude kinderen en zorgt voor uren speelplezier bij jongens én meiden. Met de bouwblokken van BanBao maak je eenvoudig de mooiste bouwwerken. Van boerderij tot paleis en van brandweerkazerne tot treinstation!

Groot en klein

BanBao is geschikt voor iedereen. De standaard stenen zijn er voor kinderen van 5 jaar en ouder, voor kinderen van 1,5 tot 5 zijn er BanBao Young Ones. De speciale themapakketten van beide modellen zorgen voor nog meer plezier en bieden volop mogelijkheden. BanBao bouwstenen zijn bovendien uitwisselbaar met bouwblokjes van bekende merken en zijn bij Toys2Build BouwSpeelgoed altijd zeer voordelig geprijsd. Maak daarom vandaag je keus nog, dan heb je het BanBao speelgoed zeer snel in huis.

Wij beschikken over een ruime voorraad BanBao. Wanneer je op werkdagen voor 14.00 uur besteld, beloven wij dat het (indien op voorraad) de volgende dag geleverd wordt.

Pagina 1 van 5