Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Kinderen zijn nieuwsgierig en willen volwassenen imiteren, dat is ontzettend leuk met deze Bosch Mini bladblazer! Natuurlijk is ook ontzettend leuk om de bladeren te zien wervelen in de luchtstroom van de bladblazer. Zelfs als het werk niet snel gebeurt is het gewoon genieten van de blije gezichtjes van de kinderen tijdens het feest van het bladblazen!

  Bosch speelgoed bladblazer

  Deze kinder speelgoed bladblazer van Bosch Mini blaast een kleine hoeveelheid lucht waardoor lichte bladeren in beweging zullen komen, het is echter niet te gebruiken als een echte bladblazer. Deze Bosch speelgoed bladblazer wordt geleverd exclusief batterijen.

  Bosch Mini Bladblazer speelgoed 2776 kopen

  Wil jij deze Bosch Mini bladblazer speelgoed kopen? Bij Bouwspeelgoed vind je het leukste assortiment Bosch Mini kindergereedschap waar je naast deze bladblazer ook boormachines en werkbanken zult vinden. Daarnaast hebben wij ons gehele assortiment voorradig waardoor je verzekerd bent van een snelle verzending, al vanaf €75,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Heb je vragen over Bosch Mini of een van onze andere producten of merken? Neem dan rustig contact op met ons, we helpen je graag.

  Wil je liever deze mooie Bosch Mini Bladblazer speelgoed 2776 fysiek bekijken, dan kun je een van onze verkooppunten bezoeken om ons gehele assortiment te bekijken.

  Toon meer

  Specificaties

  Artikelnummer
  2776
  EAN
  4009847027764
  Leeftijd
  Vanaf 3 jaar
  Aantal onderdelen
  -

  Maak je bestelling compleet